Ga naar de header Ga naar de content

Filmpjes voor jou!

Sporten, daar leef jij voor ...

Sport- en bewegingsactiviteiten begeleiden, van kleutergym tot topsport? Wedstrijden en evenementen organiseren? Samenwerken met sportbonden? Gaat je hart hier sneller van kloppen? Beluister hier wat allemaal mogelijk is met een van de opleidingen van Sport en Bewegen!Sporten, nog meer sporten en sportief zijn ...Wat doe je? Wat kun je allemaal worden? Hoe is de sfeer op school? Wat zijn de kernwaarden? En krijg je ook nog theorie? ExcellentklasHier zie je een impressie van de activiteiten van de excellentklas in Zuid-Afrika. Supergaaf om mee te maken!Sport- en bewegingscoördinator
, welke kant ga jij ermee op?Positieve kernwaarden zijn belangrijk. Als topsporter word je gesteund door de school. Welke theorievakken krijg je? Wanneer en waar loop je stage? En wat doe je dan? Welke profielen kun je kiezen? Ben je sportief? Hou je van sporten? Werk je graag met mensen? Dan is deze opleiding wel wat voor jou!Word jij coördinator sport- en bewegingsagogie?
Bewegingsagogie, wat doe je dan? Je werkt met mensen met een beperking. Dat kan in de revalidatie of fysiotherapie. Of in instellingen. Soms best wel heftig. Maar je leert hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Luister maar wat onze studenten hierover vertellen. Doe jij straks ook het profiel buurt, onderwijs en sport?
 Wat doe je dan? Wat leer je? Waar loop je stage? Doe je dan veel met kinderen in de buurt of basisschool? Welke sporten doe je dan zelf heel veel? En kan je er ook mee naar het hbo?Of voel je meer voor het profiel sport, bewegen en gezondheid?
 


Welke vakken krijg je? Krijg je veel fitness? Leer je hoe je een gezonde leefstijl ontwikkelt? Wat is de theorie achter het sporten? En wat ga je er straks mee doen?En wat denk je van outdoorsporten?
 Raften, kajakken, klimmen, kitesurfen, windsurfen, ski-les; het hoort er allemaal bij! 
Supercoole stages in bijvoorbeeld Zwitserland of Frankrijk.  je gelooft je oren niet als je onze studenten hoort vertellen waar ze allemaal stages lopen!Of is Sport- en bewegingscoördinator | geüniformeerde beroepen meer jouw ding?
Doe jij straks de richting voor geüniformeerde beroepen? Stage lopen bij politie, defensie of in bijvoorbeeld in een jeugdgevangenis? je leert heel specifieke zaken die ook rekening houden met gevaarlijke situaties. Je wordt echt fysiek uitgedaagd.


 

Of doe je straks de opleiding sport- en bewegingsleider op niveau 3?Hoe leuk is het om samen op school te sporten? Alle vakken te krijgen die met sport te maken hebben. Nu al in de praktijk stages lopen die echt super leuk zijn om te doen.Medewerker sport & recreatie op niveau 2Waar begin je mee op de school voor Sport en Bewegen? Wat doe je op de kennismakingsdag? Heb je een zwemdiploma nodig? Welke vakken krijg je allemaal? Studenten vertellen het in dit filmpje. 


 

Enthousiast geworden?

Meld je direct aan voor een van de opleidingen van de school voor Sport en Bewegen van ROC Tilburg. Hier staan ze allemaal op een rij. Kies jouw opleiding. Klik door naar "Aanmelden en kennismaken" en Meld je direct aan!klik voor meer videos

Hulp bij aanmelden?

Bel tijdens kantooruren:
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
E stap013@roctilburg.nl

Tijdens schoolvakanties is het Studenten Adviespunt 013 gesloten.