Ga naar de header Ga naar de content

Antonio Cetina

“Vroeger was ik altijd al actief bezig. Ik haalde mijn plezier vaak uit sport en bewegen. Hoewel ik ook bij autotechniek ben gaan kijken, heb ik toch voor deze opleiding gekozen. Daar ben ik heel blij mee. Ik heb hier geleerd hoe ik mijn passie kan inzetten om anderen te helpen. Dat is uiteindelijk wat ik het liefste doe: mensen helpen. Vooral mensen die door verschillende omstandigheden te weinig bewegen.  

 “Ik wil fysiotherapie studeren en mijn vader trots maken.” 

 

Vertrouwen tanken 

Mijn docent Antwan Megens heeft me aangemoedigd om er alles uit te halen. Mijn eerste jaar was niet mijn beste jaar. Toen heeft hij me daar echt bij geholpen. Het is altijd fijn als je merkt dat docenten willen helpen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen. Ik heb daardoor enorm veel geleerd. Bijvoorbeeld hoe je je moet opstellen tegenover grote groepen en hoe je het beste met elkaar samenwerkt. Op deze school heb ik belangrijke stappen gezet en ben ik gegroeid als student en persoon. 

 

Gevoel van trots 

Mijn grote droom is om fysiotherapie te gaan studeren. Net als mijn vader vroeger deed in Bosnië. Helaas kon hij niet als fysiotherapeut aan de slag door de burgeroorlogen en andere nare zaken die toen in Bosnië gaande waren. Ik wil aan hem laten zien dat ik het ook kan. Ik wil hem trots maken.” 

School voor Sport en Bewegen

Olympiaplein 382
Sportcomplex T-Kwadraat
5022 DX Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Sport en Bewegen

Antonio & de opleiding ...