Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Bo Dominicus

"Toen ik vier jaar was, wist ik al wat ik later wilde worden: kapster! Nu zit ik zelfs in de excellentklas. Hier word je voor gevraagd. Dat betekent dat er in deze klas allemaal talentvolle studenten zitten, die nog beter willen worden in het vak. Daarom krijgen we extra lessen. Ik doe graag mee aan fotoshoots en mocht dit jaar zelfs mee naar Londen om een week te trainen bij dé Sassoon Academy.

Dit is meer dan mijn droom!

Alles leren

Eerlijk gezegd ben ik best ambitieus. Ik wil zo graag alles leren en liefst nog meer dan dat. Er komt bij ons vak ook veel theorie kijken. Je kunt bijvoorbeeld niet zo maar iemands haren kleuren. Je moet weten wat je doet. Daarom kijk en luister ik goed naar de ervaren kapsters bij mijn stagebedrijf Riccio Kappers in Tilburg. Zij stellen best hoge eisen aan je vakmanschap en sociale vaardigheden. Dat vind ik alleen maar goed. Daar leer ik van.

Knokken

Het is best hard werken. Dat is niet erg als je echt van het vak houdt en ervoor wilt vechten. Ik ben gewend om te knokken. Ik ben namelijk doof en heb twee implantaten. Toch is dat voor mij geen belemmering om mijn werk goed te doen. Laatst stuurde een tevreden klant een mailtje naar Riccio om mij speciaal te bedanken. Hoe bijzonder is dat!"


School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 -539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

Bo & de opleiding ...

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re