Ga naar de header Ga naar de content

Dustin van Gulik

“Met deze opleiding kan ik nog alle kanten op. Als ik mijn diploma haal, kan ik bovendien verder studeren aan het hbo. Ik wil graag naar het conservatorium en een economische opleiding volgen aan de universiteit. Deze opleiding is voor mij een belangrijke basis.  

“Deze opleiding is een belangrijke basis voor mijn toekomst”

Vertrouwen
Tijdens mijn opleiding heb ik veel over mezelf geleerd. Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen. Ik durfde me nooit zo goed uit te spreken. Nu zeg ik gewoon wat ik te zeggen heb. Zo kan ik dingen makkelijker bespreekbaar maken en oplossen. Tijdens mijn stages bij Bart Smit en de Kijkshop had ik de pech dat deze bedrijven moesten bezuinigen of failliet gingen. Daardoor verviel mijn stage. Ik kwam er wel door in het nieuws en werd geïnterviewd voor de krant en tv. Het gevolg: ik kreeg tal van nieuwe stages aangeboden. Dat was heel gaaf. Zo is het toch allemaal goed gekomen. 

Doorzetten
Mijn toffe docent Arno van Renswouw heeft me begeleid tijdens mijn stages. Hij heeft mij geholpen om dingen bespreekbaar te maken. Op een duidelijke manier te zeggen wat er nodig is. Dat heeft me totaal veranderd. Op moeilijke momenten stimuleerde hij me om door te zetten. Het gaat er volgens hem niet zozeer om wat je hebt geleerd, maar dat je hebt geleerd. Ik ben er trots op dat ik mede dankzij hem binnenkort mijn diploma in ontvangst mag nemen.” 


School voor Commerciële Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Commerciële Dienstverlening

Dustin & de opleiding ...