Ga naar de header Ga naar de content

Gijs Bogers

"Het mooiste dat ik heb neergezet is het organiseren van een G-voetbalclinic voor voetballers met een beperking. Dat was een onvergetelijke dag. Mijn droom is om bij een Betaald Voetbal Organisatie de jeugd te trainen. Ik kreeg de kans om stage te lopen bij RBC Roosendaal en de Voetbal Experience.

"Mijn leven bestaat uit voetbal"

Mijn leven bestaat uit voetbal

Ook het trainen van de jeugd bij RBC als assistent-trainer van Danny Mathijssen tijdens mijn stage was te gek. Ik vind het leuk om kinderen iets te leren en ervoor te zorgen dat ze beter worden. Eigenlijk zit ik nooit stil. Er komt van alles op mijn pad. Ik werk graag hard en kan gelukkig goed plannen. Mijn leven bestaat uit voetbal en ik vind het super om evenementen en projecten te organiseren.

Opleiding sluit aan bij de praktijk

Ik heb ervaren dat mijn opleiding goed aansluit op de praktijk. Bij RBC is mijn passie alleen maar gegroeid. Ik wil nu zo snel mogelijk mijn studie afronden. Ik heb namelijk een baan over gehouden aan mijn stage. Als locatiemanager van de Voetbal Experience bouw ik, samen met stadionmanager Rosanne van den Eijnden, de activiteiten uit. En ik ga als assistent van Danny de A-jeugd trainen. We worden graag een keer kampioen!"

Over de opleiding

We vinden het belangrijk dat onze studenten al tijdens hun opleiding ervaring opdoen. Onze opleidingen zijn daarom sterk gericht op de praktijk. Je maakt uitgebreid kennis met allerlei sporten en organisaties waar je na je opleiding aan de slag kunt gaan. Wat je leert tijdens de theorie, vertaal je zo direct naar de praktijk. Zo oefen je bijvoorbeeld tijdens de praktijkuren in lesgeven en neem je deel aan verschillende projecten. Deze projecten vinden vaak plaats in de praktijk zelf.


School voor Sport en Bewegen

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Sport en Bewegen
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Gijs & opleiding ...