Ga naar de header Ga naar de content

Jaminu Haruna

Ik ben op mijn 16 begonnen in het leger als luchtmobiele infanterist. Door een blessure kon ik dat werk niet langer doen. Via een oud klasgenoot kwam ik bij ROC Tilburg op de opleiding ICT terecht. Dat is een schot in de roos. We werken veel in groepen met klasgenoten aan projecten uit de praktijk. Op het eind moet dat allemaal samenkomen. Het geeft een kick als je dan ook ziet dat het werkt.

Vroeger wilde ik nooit leren. Nu wil ik door naar 't hboAbstract denken
Het vak programmeren moet je wel liggen. Je moet abstract kunnen denken. Zo leer je vanzelf je sterke en zwakke punten kennen. Als we in een groep werken, ben ik altijd degene die de complexe technische uitdagingen wil hebben. Laat mij maar puzzelen en bouwen tot iets werkt. Dat vraagt ook om discipline en doorzettingsvermogen.

Volwaardige kracht
Vroeger wilde ik nooit leren. Nu ben ik dat aan het inhalen. Tijdens mijn stage heb ik als volwaardige kracht meegeholpen in een klein team van drie personen om de hele ICT opnieuw op orde te krijgen. Dat is gelukt. Ik zie daardoor dat medewerkers dankzij mijn werk veel makkelijker hun baan kunnen uitoefenen. Je betekent echt iets en dat is de ultieme kick. Ik heb zelfs een baan aangeboden gekregen, maar ik heb besloten om een studie aan het hbo te gaan volgen. Ik wil graag nog verder leren.

School voor ICT en Mediatechnologie

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor ICT en Mediatechnologie
Postbus 1330
5004 BH Tilburg 

Jaminu & de opleiding ...