Ga naar de header Ga naar de content

Jesse Binneweg

“Bij mijn opa en oma deed ik als jong ventje al allerlei klusjes. Ik mocht van hen allerlei dingen repareren. Daar kreeg ik dan een klein zakcentje voor. Bovendien nam mijn opa me regelmatig mee naar vliegshows. Ze ontwikkelde ik mijn passie voor techniek en vliegtuigen. Daarom koos ik heel bewust voor deze opleiding. Mijn grote droom is om mijn vliegbrevet te halen en me verder te verdiepen in luchtvaarttechniek op het hbo. Ik ben aardig op weg.

“Vliegbrevet halen en verder verdiepen in luchtvaarttechniek” 

Verantwoordelijkheid
Mijn docent Robert van Og geeft veel verschillende vakken. Hij is echt een expert. Hij durft te zeggen waar het op staat en draait nergens om heen. Daar leer je van. Ik heb hem geholpen met het binnen halen van het nieuwe vliegtuig en mocht daarvoor mee naar Duitsland. Omdat Robert geen tijd had, heb ik -samen met een aantal medestudenten- bij ons op school grotendeels het vliegtuig weer in elkaar gezet. Een geweldige ervaring, waarbij ik veel verantwoordelijkheid kreeg.

Nog veel meer leren
Het aller gaafste wat ik hier heb geleerd is dat techniek super geavanceerd is. Ik wil graag nog veel meer leren van bijvoorbeeld materialen en ontwerpen. Zodat ik een doorvertaling kan maken naar andere technologieën.” 


School voor Luchtvaarttechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Luchtvaarttechniek
Zie: Instagram roctilburg_luchtvaarttechniek

Jesse & de opleiding ...