Ga naar de header Ga naar de content

Lynn Segers

“ Van jongs af aan wilde ik altijd al een beroep dat met sport te maken had. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te spelen of te werken, daar wilde ik iets mee gaan doen. Met sport én met kinderen. 

“Sport én werken met kinderen”

 

Specialisatie

In het tweede leerjaar ben ik mij gaan specialiseren in de richting bewegingsagogiek, waar ik leer omgaan met verschillende doelgroepen. Zo heb ik stage gelopen op een school, op het speciaal basisonderwijs en tweemaal op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Ook heb ik tussentijds stage gelopen bij Fysio Fit, om het onderdeel fitness te kunnen halen. En bij een G-judo club, voor het Aangepaste Sport Certificaat.

Bijbaan na stage

Bovendien heb ik aan Sport en Bewegen een leuk bijbaantje overgehouden. In het tweede leerjaar liep ik stage bij Fysio Fit in Tilburg. Toen ik mijn stage had afgerond, vroegen twee actieve oudere leden of ik het leuk vond om aan een groepje ouderen les te geven. Ik geef deze groep nu alweer twee jaar sportles. We doen tijdens deze lessen aan verschillende sporten zoals voetbal, hockey, basketbal, trefbal en bernabal. 
 

Speciaal onderwijs

Het leukste wat ik tijdens mijn studie gedaan heb, zijn de kampen waarbij ik in verschillende landen en plaatsen ben geweest, het organiseren van activiteiten en een handelingsplan in elkaar zetten. Na deze opleiding wil ik graag verder studeren aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Daar wil ik mij in het derde leerjaar specialiseren in het speciaal onderwijs, omdat ik daar later het liefste in wil werken.”


School voor Sport en Bewegen

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 -539 7090

Gershwinstraat 10 (niveau 2-opleiding)
5012 AR Tilburg
T 013 - 539 7090


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
School voor Sport en Bewegen
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Lynn & de opleiding ...