Ga naar de header Ga naar de content

Marleen van Engelen

“Ik ben in feite een goede combi van mijn ouders: mijn moeder is erg creatief en mijn vader is ondernemer. Tijdens de middelbare school raakte ik me steeds meer bewust van mijn talenten. Met deze opleiding komt voor mij alles samen. Het is gaaf om dat wat je in je hoofd hebt ook echt te kunnen visualiseren.

“Mijn droom is the big graphic house echt groot te maken”

 

Eigen bedrijf gestart
Mijn favoriete docent is Tim van Wijnhoven. Hij geeft les op een interactieve manier. Hij denkt met alle leerlingen mee en je kunt bij hem altijd je verhaal kwijt. Je wordt hier aan alle kanten uitgedaagd. Deze uitdaging vond ik ook bij mijn stage bij HDD Group en bij Mindlabs in de Spoorzone in Tilburg. Het heeft ervoor gezorgd dat ik samen met mijn vriend een eigen bedrijf ben gestart: the big graphic house. Een online platform om vraag en aanbod op het gebied van grafische vormgeving samen te brengen. De start van ons eigen bedrijf verliep goed: zo zijn we door Rabobank de Langstraat e.o. uitgeroepen tot Starter van het Kwartaal. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Groeien
Mijn grote droom is om ons eigen bedrijf echt groot te maken. Te groeien als ondernemer en in mijn vak als grafisch vormgever. Ook wil ik nog doorstuderen. Ik heb genoeg ambitie om er echt iets van te maken.” 


School voor ICT en Mediatechnologie

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg 
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor ICT en Mediatechnologie 

Marleen & de opleiding ...