Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Robin Jussen

“Ik los graag problemen op. En vind het leuk om computers veiliger, beter en sneller te maken. Tijdens mijn opleiding tot geluidstechnicus, die ik hiervoor heb afgerond, maakte ik kennis met computers. Ik ontdekte dat hier mijn echte interesse lag. Zo besloot ik nog een opleiding te gaan volgen.

“Ik maak computers graag veiliger, beter en sneller”

 

Goede focus
Ik ben trots op de ontwikkeling die ik door heb gemaakt. Tijdens mijn stage op de ICT-afdeling van ROC Tilburg en het Verbeeten Instituut heb ik hard gewerkt. Ik heb geleerd te blijven zoeken naar oplossingen. Ook weet ik nu dat fouten maken erbij hoort. Het is een kwestie van doorzetten. Dankzij mijn autisme heb ik gelukkig een goede focus en weet ik wat ik wil.

Humor
Mijn mentor Igor Burger kan dingen zo goed uitleggen, dat ik altijd geïnteresseerd ben als hij iets vertelt. Je stelt volgens hem nooit domme vragen. Zijn humor zorgt ervoor dat hij de aandacht van de hele klas heeft en houdt. Ik ben onder de indruk van de manier waarop hij tijdens moeilijke gesprekken spanning weet om te zetten in een positieve sfeer. Dankzij hem wil ik nog een vervolgstudie Programmeren doen aan het HBO. Dan kies ik voor de ‘docent-richting’ en wil ik heel graag op ROC Tilburg gaan lesgeven.” 


School voor ICT en Mediatechnologie

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor ICT en Mediatechnologie

Robin & de opleiding