Ga naar de header Ga naar de content

Roosmarijn van Dijk


Toen ik deze opleiding koos, dacht ik dat evenementen organiseren vooral feesten was. Dat beeld klopt niet. Er komt veel meer bij kijken. De voorbereiding is lang, terwijl het event vaak maar kort is. Het is zo weer voorbij. Ik heb vooral ontdekt wat het betekent om goed te organiseren.

Ik heb de waarde van organiseren ontdektTiming
Tijdens mijn stages bij Sfeerpop, Festival Mundial en Podium Bloos heb ik geleerd hoe een evenement van idee tot uitvoering komt. Het begint bij het vinden van een locatie en het opstellen van de programmering. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je de goede dingen op het juiste moment doet. De promotie moet ruim op tijd beginnen om voldoende bezoekers te trekken. En je moet stressbestendig zijn.

Barista
Mijn toekomst ligt eerder bij koffie dan bij evenement- organisatie. Ik wil barista worden en een eigen succes- volle koffietent beginnen. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan lukt me dat ook. Alles wat ik geleerd heb tijdens mijn opleiding kan ik hierbij gebruiken. Plannen, organiseren, promoten, programmeren. Ik leer het hier allemaal. Net als het feit dat je in dit vak ook eigenwijs moet durven zijn. Niet altijd doen wat anderen zeggen. Dat neem ik mee. Het moet immers echt míjn koffietent worden!
 

School voor Kunst, Cultuur en Media

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Kunst, Cultuur en Media

Roosmarijn & de opleiding ...