Ga naar de header Ga naar de content

Shakyra van Agt

Mijn interesse in het kappersvak begon al vroeg en die interesse is uitgegroeid tot een hele grote passie. Nu werk ik met veel plezier bij Diva Kappers in Tilburg en volg de opleiding Salonmanager. Dit is een goede basis om een eigen zaak te starten. Want dat is wat ik wil. Een eigen kapsalon waarin kapsels en muziek elkaar ontmoeten. Muziek en kapper zijn mijn grote passies. Die wil ik samen brengen. Dat klanten die mijn kapsalon binnenkomen een fijne sfeer proeven en met een grote glimlach de salon kunnen verlaten.  

Een beetje geproefd van de glamourwereld ...

In mijn eigen kapsalon wil ik ook metamorfoses verzorgen. Ik vind het leuk om totaal plaatjes te maken. Dus niet alleen zorgen voor een mooi kapsel, maar bijvoorbeeld ook samen met een klant gaan shoppen, make-up verzorgen en zo. Iedereen die bij mij komt, wil ik laten stralen. Dat is mijn grootste doel.   

Waarom het kappersvak?  
Haren bepalen voor een groot deel het uiterlijk van iemand. Het mooie aan het kappersvak is dat klanten met meer zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken. Dat ik daar dan bij kan helpen, dat geeft me een goed gevoel. Ik ben blij als de ander dat ook is. Het is een leuk en gezellig beroep. Iedereen is positief en gaat met een goed gevoel de deur uit.

Excellentklas  
Mijn opleiding heeft een excellentklas. Die heb ik ook gevolgd. Met een klein groepje heb ik in eigen tijd extra lessen en workshops gevolgd. Ik heb zo meer kanten van het kappersvak gezien. Zo heb ik mee gedaan aan theatershows, fotoshoots, vakwedstrijden. Een beetje geproefd van de glamourwereld. Dat is écht een plus op de opleiding. Ik heb veel geleerd, leuke ervaringen opgedaan. Die vergeet ik van mijn leven niet meer;


School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Mode en Uiterlijke Verzorging 

Shakyra en de opleiding ...