Ga naar de header Ga naar de content

Yorin Bal

Ik ben altijd een bezig mannetje geweest en snel verveeld. Van juffrouw Marina kreeg ik op de basisschool een encyclopedie. Ik zocht er echt alles in op. Dat heeft me gevormd. Ik leerde daardoor out of the box te denken. Ik ging naar de havo en vond alles interessant. Omdat ik het liefst met mijn handen wilde werken, koos ik voor het mbo. Een heel bewuste keuze die goed bevalt. Hier kan ik alles uit mezelf halen.

Ik heb leren denken in oplossingen Leidinggevende
Mijn droom is om leidinggevende te worden bij het onderhoud van vlieg- tuigen bij de Koninklijke Luchtmacht. Daar werk ik hard voor. Ik heb als enige in Nederland tijdens mijn opleiding de Easa Part-66 examens gehaald met minimaal een 7,5. Dan pas krijg je ook daadwerkelijk het certificaat. Als je alle certificaten hebt, mag je vliegtuigen vrijgeven na onderhoud. Het is logisch dat de eisen streng zijn. Je wilt geen ongelukken.

Eén team
Tijdens mijn opleiding en stages heb ik ontdekt dat ik kan omgaan met teleurstellingen en denk in oplossingen. Ik ben assertief en kan goed voor mezelf én voor anderen opkomen. Ik sta voor één team één taak. Naar mijn overtuiging is het bij het onderhoud van vliegtuigen belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Zeker als je op missie bent, moet iedereen zich nuttig maken. Dat betekent ook dat je een ander de kans moet geven om te laten zien wat hij kan.

Yorin is inmiddels onderhoudstechnicus op vliegbasis Gilze-Rijen. Hij maakte een korte video voor onze school.

School voor Luchtvaarttechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Luchtvaarttechniek

Yorin & de opleiding ...