Ga naar de header Ga naar de content

Brent van der Velden

“Je kan wel zeggen dat de Brent van vroeger, niet meer dezelfde Brent is als nu. Ik kom uit een echt dorp. Daar ga je gewoon naar de school om de hoek. Bij de opleiding Operator C zit je op school met allemaal gelijkgestemden. Ik heb hier ontdekt wie ik zelf ben. Dat ik wél sociaal ben en met mensen om kan gaan. Mezelf kan uiten op een positieve manier.  

“Ik heb hier ontdekt wie ik zelf ben” 

Van grondstof naar eindproduct  

Dit jaar loop ik stage bij Coca Cola. Een fles cola staat niet zomaar ineens in de supermarkt. Dat is een heel proces dat begint bij water en een paar andere basisingrediënten. Ik vind het fascinerend om te ontdekken hoe je van een grondstof, via allerlei tussenstappen, een eindproduct maakt. En dat is iets waar ik straks elke dag mee bezig mag zijn.  

 

Samen kom je verder 

Het lijkt me heel tof om later teamleider bij een mooie organisatie te zijn. Een eigen onderdeel waar je verantwoordelijk voor bent en daarbij mensen aanstuurt. Samenwerken en communiceren is daarin cruciaal omdat alle stappen afhankelijk zijn van elkaar. Het maakt me trots dat ik nu van mezelf weet dat ik dit goed kan. Een goede houding en inzet hebben me gebracht waar ik nu ben. Met de juiste aanmoediging, hulp en liefde vanuit thuis kom je nog verder.” 


School voor Procestechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Procestechniek

Brent & de opleiding ...