Ga naar de header Ga naar de content

Raymon Denneman

“Van mbo niveau 2, naar 3 en nu 4. Het was een hele weg om te komen waar ik nu sta. Dat maakt het heel bijzonder dat mijn opleiding me gekozen heeft tot ambassadeur. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd als logistiek teamleider en leer nu verder voor logistiek supervisor. Docenten van de opleiding gaven aan dat dit ambassadeurschap iets voor mij is. Ze kennen me ondertussen als een goede prater en gemotiveerde student. 

“In een snelgroeiende maatschappij moet je jezelf blijven uitdagen” 

Druk bestaan 
Ik ben dagelijks te vinden op de vliegbasis in Eindhoven. Hier ben ik onder meer verantwoordelijk voor het aftanken van de militairen vliegtuigen. Naast studeren werk ik 38 uur in de week. Ik heb een mooi gezin met een dochter van 15 maanden. Afgelopen zomer kochten we een klushuis, dat ik in de weekenden verbouw. Druk? Dat zeker, maar alles wat ik doe is voor een mooie toekomst samen.  

Blijven ontwikkelen 
Ik wil straks als leidinggevende aan de slag bij defensie. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daar krijg je hier bij ROC Tilburg alle ruimte en middelen voor. Het is een professionele omgeving waar ze goed rekening houden met mij als persoon en zelfs met mijn drukke leven. Mijn ervaring is dat je met de juiste instelling veel kan bereiken. En … met veel plezier. Dat werkt motiverend. In een snelgroeiende maatschappij moet je jezelf blijven uitdagen.” 

Bekijk hieronder Raymons vlog


School voor Transport en Logistiek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Transport en Logistiek

Raymon & de opleiding