Ga naar de header Ga naar de content

Thomas Kraaijeveld

“Als klein jongetje was ik al gefascineerd door vliegtuigen. Daarnaast wilde ik geen speelgoed, maar was ik de hele dag in de weer met gereedschap. Die interesses zijn altijd gebleven en bleken een gouden combinatie. Ze komen nu allebei terug in mijn studie Luchtvaarttechniek.  

“De interesses die ik van kleins af aan heb, bleken een gouden combinatie” 

Oplossing in 1, 2, 3, 4… 

Dat ik iets wilde doen met techniek en vliegtuigen wist ik dus al heel snel. Hier op de opleiding tellen ook andere belangrijke aspecten om succesvol te zijn in deze sector. Die heb ik inmiddels ontdekt. Zo weet ik nu dat ik moet denken in mogelijkheden. Dat zaken bekijken vanuit verschillende perspectieven belangrijk is om tot een goede oplossing te komen. Samen kom je veel verder dan alleen.  

Basis voor de toekomst  
Naast mijn opleiding hier heb ik bijna alle ‘PART-66 examens’ behaald. Dit zijn examens die ik later nodig heb in de luchtvaart. Ik ben pas 19 jaar, dus ik loop aardig op schema. Op school helpen ze je ook goed in de voorbereiding op deze examens. Mijn grote droom is om in de toekomst bij de Koninklijke Luchtmacht aan de slag te gaan op de F35.”


School voor Luchtvaarttechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Luchtvaarttechniek

Thomas & de opleiding