Ga naar de header Ga naar de content

Dylan Schoonderwal

“Voor mijn 10e verjaardag vroeg ik gewichten. Natuurlijk vonden mijn ouders dat nog iets te vroeg. Het leek me gewoon cool om sterk en gespierd te zijn. Toen ben ik zelf stiekem oefeningen gaan doen met een ijzeren deur. Op mijn verjaardag kreeg ik alsnog een halter van 1 kilo. Dit geeft maar aan dat ik altijd met fitness, sport en bewegen bezig ben geweest.  

“Van mijn hobby ook mijn werk maken” 

Lesgeven is leuk 
Ik heb tijdens mijn opleiding bij ROC Tilburg ontdekt dat het lesgeven mij goed afgaat. Dat had ik nooit verwacht van mezelf. Op de middelbare school was ik best stil en gesloten. Op de eerste dag op ROC Tilburg werd ik meteen in het diepe gegooid. Ik mocht een les basketbal geven aan mijn medestudenten. Dit was spannend, maar erg leuk. Iedereen deed mee en was enthousiast. Dat maakte ook dat ik zelf veel opener werd en sociaal actiever.  

Personal trainer Dylan 
Mijn droom voor later is om personal trainer te worden. Eerst een paar jaar zelf ervaring opdoen en daarna hoop ik zoveel klanten te hebben, dat ik ook andere mensen moet inhuren om iedereen fit en gezond te houden. Zo kan ik van mijn hobby, ook mijn werk maken.”

Bekijk hieronder de vlog van Dylan.


School voor Sport en Bewegen

Olympiaplein 382
Sportcomplex T-Kwadraat
5022 DX Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Sport en Bewegen

Dylan & de opleiding