Ga naar de header Ga naar de content

Yasin Badnjki

Met een zorg en welzijn diploma niveau 2 op zak was de overstap naar mbo-niveau 4 schijnbaar onmogelijk. Toen ik afgestudeerd was, kreeg ik bij ROC Tilburg toch de kans om dit te doen. Die kans heb ik waargemaakt. Ik wilde niet in de zorg blijven, maar wel iets betekenen voor mensen. Ik ben nu bezig met mijn laatste jaar van de opleiding tot sociaal werker.  

“Een duidelijk doel helpt mij om de juiste stappen te zetten en gemotiveerd te blijven”  


Kracht van je netwerk 
Ik heb altijd ervaren hoe waardevol een goed netwerk is. Via een kennis kwam ik in aanraking met Sterk Huis. Die kennis begeleidt daar vluchtelingen. Ik vroeg hem wat hij gestudeerd had om dit te kunnen doen en zo kwam ik bij de opleiding terecht. Ik heb ontdekt dat met een duidelijk doel voor ogen, ik goed weet welke stappen ik moet zetten en gemotiveerd blijf. Op dit moment loop ik zelf stage als coördinator bij vluchtelingenwerk. Ik merk dat ik heel goed ben in het aansturen en regelen van alle personeelszaken.  

Doelen stellen  
Mijn volgende doel is dan ook om Human Resource Manager te gaan studeren bij Avans Hogeschool. Mede door mijn ervaring tijdens mijn stage is mijn grote droom om HR-manager te zijn binnen de maatschappelijke sector. Zo kan ik iets voor mensen betekenen en het verschil maken, want iedere zorg- en welzijnsinstelling kan wel een goede HR-manager gebruiken.” 

Bekijk Yasin's vlog hieronder


School voor Zorg en Welzijn

Wandelboslaan 28
5042 PD Tilburg
T 013 539 7060
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Zorg en Welzijn

Yasin & de opleiding ...