Ga naar de header Ga naar de content
ROC Tilburg
Zoekresultaten

Locatie Stappegoorweg

Techniek, creativiteit en sportiviteit gaan op deze locatie hand in hand! Je vindt er de School voor Bouwtechniek, School voor Kunst, Cultuur en Media, School voor Logistiek en Mobiliteit, School voor Luchtvaarttechniek, School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering, School voor Mode en Uiterlijke Verzorging, School voor Proces-en Milieutechniek, School voor Sport en Bewegen en de School voor Vavo.

Bereikbaarheid

 

Onze locatie Stappegoorweg 183 is vanaf het station binnen 15 minuten met de bus bereikbaar, met lijn 1,3 en 11. Vaak zijn er ook bussen die vanuit jouw woonplaats rechtstreeks naar één van onze locaties rijden. Op www.9292ov.nl en www.ns.nl vind je actuele informatie over bussen en treinen.

Let op! Wegwerkzaamheden tot augustus 2018
De rotonde wordt Stappegoorweg/ Professor van Buchemlaan wordt een kruispunt met stoplichten. De verbouwing gebeurt in gefaseerd. Daarom:
  • Fietsverkeer wordt van week 19 tot week 30 omgeleid over de Apennijnenweg.
  • De bussen (lijn 1, 601, 602, 629, 636) worden omgeleid langs de Tatraweg naar de Winkler Prinstraat. De bushaltes Trouwlaan en Stappegoorweg zijn dan buiten gebruik.
  • Voetgangers die vanaf de parkeerplaats bij het zwembad naar het onderwijsgebied willen, moeten via de passage tussen de Ireen Wustijsbaan en de Jumbo naar het Olympiaplein.
  • De ingang van de parkeergarage Olympiaplein is alleen bereikbaar via de parkeerplaats achter de Euroscoop.
  • Autoverkeer naar het onderwijsgebied zal enige tijd worden omgeleid via Goirle, Abcovenseweg.
Fietsenstalling
Achter het gebouw is er een beveiligde fietsenstalling voor fietsen bromfietsen en scooters.
 
Parkeren

Bij de locatie Stappegoor is een eigen parkeerterrein, maar dat terrein is snel vol. Er kan dan ook geparkeerd worden in de parkeergarage Stappegoor (€2,- per bezoek), toegankelijk vanaf de Professor Goossenslaan.
 

Routeplanner
Kijk bijvoorbeeld op http://route.anwb.nl wat voor jou de beste route is naar deze locatie.

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 - 539 7090

postadres:
Postbus 1330
5004 BH Tilburg